Words

Craft, photography, me

Bryllupsgjester

4 kommentarer

Vi har vært i bryllup til en kompis av kjæresten i helga. Vielsen var i Rauma kommune hvor bruden vokste opp, så vi lånte bilen til broren min for å komme oss dit. Siden kjæresten ikke har lappen ble det jeg som måtte kjøre de 4-5 timene hver vei. Det gikk overraskende greit da heldigvis. Hadde trodd jeg skulle bli trøtt og lei, men det ble jeg overhodet ikke.

Selve vielsen var i Rødven stavkirke og resten av feiringen foregikk på låven hos brudens foreldre. Det var en kjempeflott dag med strålende sol, vakker brud, mange gjester, nydelig tapas til middag og mye god drikke. Meget vellykket med andre ord!

Slik så jeg og kjæresten ut<3

4 tanker om “Bryllupsgjester

  1. Å så fin du var, virkelig!! Morsomt at dere var kledd i de samme fargene da=) Kjørte du til og fra samme dag og så så bra ut?? Kunne tenkt meg å sett mer av det vakre stedet og maten, men får vel kanskje ta meg en tur når jeg er hjemme!

    • Takk 🙂
      Vi kjørte til på fredag og hjem igjen på søndag, så jeg fikk en dag hvile mellom slagene. Jeg tok dessverre ikke så mange bilder.

  2. Så fine dere er 🙂 Elsker antrekket ditt.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s