Words

Craft, photography, me

SelfPortrait #5 Tomatrød

Legg igjen en kommentar

Nå når jeg er hjemme om dagene og ikke har noe spesielt og ta meg til er jeg blitt veldig flittig på treningsfronten. Både denne og forrige uke hadde jeg 4 treningsøkter, som er bra til meg å være. Det blir mest løping, men sykler litt også for å ha litt forandring i belastningen.Det jeg vil fram til med dette er min fremtredende ansiktsfarge etter en økt – jeg blir skikkelig tomatrød! Dagens selvportrett er tatt rett etter dagens løpetur. Er det flere som blir sånn, eller er det bare meg..?

21-07-13

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s