Words

Craft, photography, me

Kiaras Saga

Legg igjen en kommentar

Da jeg var hjemme hos foreldrene holdt mamma på å lese en ny serie av Margit Sandemo, som heter Kiaras Saga. Jeg slukte jo Isfolket, de påfølgende seriene og noen frittstående bøker for en 20 år siden og elsket det, så da måtte jeg jo prøve meg på denne serien også.

Serien består av 3 bøker med «heksen» Kiara i hovedrollen. Den handler om henne, familien og vennene hennes i Irland på 1600-tallet. Det er selvfølgelig en del overtro og overnaturlige hendelser, som det pleier i Sandemo sine bøker. I alt en helt grei og lettlest bokserie. Jeg merker dog at stilen til Sandemo ikke fenger meg like mye som for 20 år siden.

IMGP5816

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s