Words

Craft, photography, me

Mariusgenser i en farge

6 kommentarer

Da har jeg strikket det jeg måtte rekke opp, sydd under armene og festet alle trådene – jeg er ferdig med Mariusgenseren min! Og den ble akkurat så bra som jeg håpet på, om ikke litt bedre. Jeg var nemlig veldig spent på hvordan mønstret ville komme fram siden jeg ikke var sikker på hvordan det skulle gjøres, men det var tydeligvis ikke helt borte vekk slik jeg gjorde det. Hva synes dere?

Mont_Mariusgenser

6 tanker om “Mariusgenser i en farge

  1. Den var bare superduper lekker. Kanskje jeg må herme. I en annen farge 😉

    Forøvrig fine bilder av deg. Har sett de, bare ikke orket å finne tastefingrene i varmen.

    • Takker, jeg er som sagt kjempefornøyd 😀
      Litt stille generelt for tiden tror jeg. Går det forresten greit å kommentere nå? Ingen rare beskjeder og utkasting?

  2. Har ikke blitt kastet ut herfra nei 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s