Words

Craft, photography, me

SelfPortrait #19 Gnagsår

2 kommentarer

Jeg kjøpte meg nye sko på fredag og brukte de på lørdag. Dette førte til gnagsår som – til tross for gnagsårplaster – ble verre etter dagens treningtur. For å spare dere valgte jeg å bruke et lite bilde… Om nettopp du skulle ha et godt råd for å få dette til å gro fortere eller å unngå det når jeg skal ha på meg skoene igjen vil jeg sette pris på om du kunne opplyse meg om det! På forhånd takk 🙂

Nå over til ansiktet mitt.

04-08-13

2 tanker om “SelfPortrait #19 Gnagsår

  1. Jeg fikk SKIKKELIGE gnagsår i NZ av altfor store støvler. Det var SUPERdypt, og gnagsårplasterer ble gnagd av hver dag. Også ble det SVÆRE vannblemmer (eller no sånt) hele tida. Skikkelig press og auau. Aner ikke hva jeg gjorde… jo, lot være å knyte skoene. Gikk minst mulig. …

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s