Words

Craft, photography, me

SelfPortrait #28

2 kommentarer

I dag har vi vært i Pirbadet – utrolig hvor slitsomt 2 timer i vann er! Man blir også sulten av å være i vann, så da ble det tradisjon tro Burger King etter badingen. Litt kjølig her i dag, så jeg har tatt på meg ullgenser og dagens bilde gav meg litt høstfølelse. Nesten så jeg gleder meg til å krype sammen i sofaen med kopp te og en god bok ❤

13-08-13

2 tanker om “SelfPortrait #28

  1. Høres ut som en fin dag. Blir jo kanskje litt lettere frossen når man har drevet å plaska rundt i vann. Utrolig god trim da, hadde jeg hatt eget basseng så hadde jeg nok bada 😛

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s