Words

Craft, photography, me

Sunn kake

Legg igjen en kommentar

Jeg har jo et ønske om å bli kvitt litt av det ekstra som ligger rundt magen og i den forbindelse er jeg interessert i sunne alternativer til for eksempel kaker. Da jeg skulle bestille noe på X-life tidligere i sommer bestemte jeg meg for å ta med en slik littvint sjokoladekake uten sukker siden jeg har lest på mange blogger at den er så god. Jeg lagde kaken denne uken og ble ikke imponert… Hadde det ikke vært for at jeg var litt skeptisk på forhånd hadde jeg nok blitt kjempeskuffet, for kaken var ikke god og hadde en ekkel ettersmak. Ingen her i huset likte den, så den havnet i søpla. Jeg tror det er søtningen som gir denne ekle smaken og det er litt synd siden jeg kunne tenkt meg til å finne en god erstatning for sukker. Er det flere enn meg som ikke liker denne kaken?

IMGP6147

Ja, vi spiste faktisk en del for vi prøvde virkelig å like den!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s