Words

Craft, photography, me

Sjømat

2 kommentarer

Kjæresten og jeg pleier å handle mat en gang i uken, både for å unngå impulshandling og fordi det er så kjipt å måtte dra innom butikken på vei hjem fra jobb. Nå når jeg er hjemme om dagene har dette en dessverre en tendens til å skli ut siden det er enkelt for meg å dra på butikken på dagen. Dette har også sammenheng med at det kan være vanskelig å komme på middagsretter for en hel uke – det synes hvertfall vi. Av og til blir løsningen at vi går ut og spiser.

I går ble det altså middag ute og etter litt frem og tilbake falt valget på Ågot Lian. Vi hadde ikke vært der før, de selger sjømat  og jeg hadde en plutselig trang til å prøve blåskjell, så da var jo det et utmerket valg. Kjæresten spiste hvalgryte, som var helt grei i følge ham. Jeg valgte da blåskjell som jeg tror jeg har smakt en gang før, men det er så lenge siden at jeg knapt husker det. Til å begynne med syntes jeg det smakte litt lite, men det kom seg etterhvert. Minnet jeg sitter igjen med er at det var veldig godt og at jeg skal spise det flere ganger. Vellykket altså!

Blåskjell

2 tanker om “Sjømat

  1. Ja, det er skikkelig vanskelig å komme på hva man vil spise i ei hel uke, jeg er totalt uinspirert om dagen 😛 Der har jeg også tenkt å prøve maten en dag! Har smakt litt blåskjell her og der jeg også, sist på matfestivalen hvor man fikk 5-6 stk. Det er ikke så verst, men tror kanskje det blir litt ensformig? Kunne gjerne hatt det i en gryte da! Hva gjør du på for tida?

    • Du burde dra dit – god mat og hyggelig betjening!
      Spiste godt brød ved siden av og det gjorde seg virkelig og hjalp nok på så det ikke ble kjedelig 🙂
      For tiden så ønsker jeg meg jobb og trener! Altså ikke så mye…

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s