Words

Craft, photography, me

Together

4 kommentarer

Foto-challenge: Together – sammen. Her har jeg valgt noe som passer sammen nemlig kaffekoppene våre og kaffemaskinen. For kaffe må en ha! Elsker koppene med bokstaver på og skulle gjerne hatt flere, nå har vi bare disse to med forbokstavene våre. Har vurdert å kjøpe kopp med sønnens forbokstav, men har ikke kommet så langt enda. Kanskje jeg får ønske meg slike i julegave. Eller kanskje det blir dumt siden jeg har en tanke om å gi bort slike i julegave… Det er jo ikke jul enda, så vi får se hva det blir til! Her er hvertfall bildet.

S1.Together

Er det flere som er glad i kaffe?

4 tanker om “Together

  1. Jeg er faktisk ikke særlig glad i kaffe. Kun til bløtkake egentlig og det er mest fordi det hjelper mot kvalmen og da kan jeg spise mer bløtkake, haha!

  2. De var ganske kule! Hvor er di fra? Jeg drikker ikke kaffe nei. Kun i galliano, hihi 😛 Men jeg har smakt det da, liker verken smaken eller varme drikker generelt.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s