Words

Craft, photography, me

Høsten er på tur

4 kommentarer

Jeg tenkte å si at høsten er her, men vil ikke dra det så langt riktig enda… Sola skinte jo i dag selv om det slettes ikke var varmt – hvertfall ikke i skyggen. Jeg var glad jeg hadde jakke på meg. Grunnen til at jeg var ute var jo for å få litt trim og i dag gikk turen på ukjente stier. Jeg har blitt fortalt at det går an å gå fra Ilaparken og opp til et punkt som jeg ikke husker hva heter. Jeg trodde jeg hadde funnet veien og skulle prøve meg på den i dag. Mulig det ver rett vei, men en eller annen plass gikk jeg i så fall feil. Jeg kom hvertfall ikke til noen plass med utsikt over byen, som jeg forventet, men endte opp i Byåsen. Turen var fin likevel og det blir nok flere turer opp i området der, så kanskje jeg finner rett plass til slutt. Hadde ikke med meg kamera, så det blir mobilbilder i dag.

Mont_Marka1

4 tanker om “Høsten er på tur

  1. Så fine bilder.
    Gjør jo ikke noe om man går feil, så lenge man kommer hjem igjen 🙂

  2. Synes bildene var fine allikevel! Er det borti der du bor? Kan ikke si at jeg er for kjent oppå Byåsen akkurat. Så hadde sikkert rota meg bort om jeg hadde begynt å gå 😉 Gikk vel ikke noe plasser hvor man kunne se sopp?

    • Nei, jeg bor på Øya, men oppoverbakken er jo bare god trim 😉
      Så ikke noe sopp nei, bare et par bringebær… Man må vel ut av stien for å finne sånt og det tør jeg ikke!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s