Words

Craft, photography, me

My ass is ok!

4 kommentarer

Jeg går stort sett i skjørt eller kjoler og de fleste buksene mine er ment for trening eller kos, men jeg har en dongeribukse som passer. Mamma kjøpte den til meg i fjor sommer, men den er dessverre lite brukt. Nå har jeg imidlertid fått lyst til å kjøpe meg fler bukser, men jeg kan jo begynne med å bruke den jeg har. Det er dessuten når jeg har bukse på meg at jeg får mest komplimenter sikkert fordi rumpa vises så dårlig i skjørt 😉

Mont_bukse

Så fikk jeg reklamert litt for Bludozer med det samme! Hehe.

4 tanker om “My ass is ok!

  1. Håt 😉 Hva er Bludozer da? sv – Da synes jeg du skal ta det også da, ikke dyre sakene akkuat!

  2. Den ER jo veldig fin på deg!! Selv er jeg helt motsatt – jeg bruker ALDRI skjørt!! MEN forrige uke brukte jeg et – og det har jeg ikke gjort på flere ÅR! WII!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s