Words

Craft, photography, me

Strikket poncho

4 kommentarer

Jeg ville strikke en pocho, men fant ingen som var slik jeg vll ha den. Hva gjør man da? Jo, man improviserer med en oppskrift for størrelse og en for mønster! Jeg ville også ha lommer og hette, men fant tidlig ut at lommer ble litt for mye arbeid. Etter hvert innså jeg at det kom ikke til å bli hette på den heller…. Men poncho ble det og jeg er fornøyd.

Mont_Poncho

4 tanker om “Strikket poncho

  1. Det var en fin poncho. Flink du er 🙂

  2. Så utrolig flink du er! Selv forsøker jeg å strikke et Marius-vognteppe, uten særlig hell:S

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s