Words

Craft, photography, me

Kurs

4 kommentarer

I dag ble det burger fra den «nye» sjappa i nabobygget til middag. Vi har ikke prøvd maten der før fordi det ofte er helt tomt der og det er jo ikke akkurat god reklame, men vi ble positivt overrasket – burgeren var kjempegod! Grunnen til «utskeielsen» var at kjæresten er småsyk og jeg var slitensliten, så ingen av oss følte for å stå over grytene.

Jeg har nemlig ikke fått meg jobb enda og har derfor begynt på karrierekurs gjennom NAV. Dette betyr tidlige morgener og en ganske så annerledes hverdag enn jeg har blitt vant med – godt, men litt slitsomt før jeg blir vant med det. På kurset får vi hjelp til å forbedre CV, søknadsskriving og intervjutrening i tillegg til noen uker i praksis på slutten. Et bra tiltak som jeg tror og håper vil hjelpe meg til å få jobb.

Kurset innebærer jo også at jeg må forholde meg til bortimot 20 nye mennesker og det er morsomt – jeg elsker jo å møte nye mennesker. Noen kommer jeg godt overens med og noen mindre, men sånn er det jo. Hadde vært gøy å fått noen nye venner i byen også, men er jeg redd jeg er flinkere å få bekjente enn venner. Vi får se 🙂

Er det flere som har vært på dette eller lignende kurs? Var du i så fall fornøyd?

IMGP4811

4 tanker om “Kurs

  1. Sikkert mye å lære på slike kurs, har hørt bra ting om det iallefall! Ny motivasjon, nye mennesker – ny giv =) Hvor var det dere bodde i byen igjen?

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s