Words

Craft, photography, me

Hank

2 kommentarer

Den siste tiden er det boken Hank av Håvard Rem som har hatt plassen på nattbordet. Dette er en biografi om Hans-Erik Dyvik Husby eller Hank von Helvete som han vel er bedre kjent for. Boken forteller også at han har hatt flere kallenavn opp gjennom tiden.

Jeg var spent på hvordan boken ville være – om den skulle være kjedelig siden det tross alt er en biografi – og ble positivt overrasket! Den var skrevet slik at man kunne kjenne på historien og følesene, som jo er noe for seg selv. Han har vært gjennom en del den godeste Hank.

Boken tapte seg dessverre litt på slutten hvor kapitlene blir lange og traurige. Det er en del informasjon om scientologi, som jeg kan forstå er viktig for ham og hans liv, men det blir litt mye. Ellers likte jeg boken og anbefaler den gjerne videre om du lurer på å lese den.

2 tanker om “Hank

  1. Jeg likte han ei god stund, var en del program og slik som tok som med inn i livet hans i dag og hvordan han har levd tidligere. Men så synes jeg han var så dvask og kjedleig i Stjernekamp i år, og da dabbet det litt av igjen 😛

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s