Words

Craft, photography, me

Julen er her

6 kommentarer

Nå er jeg kommet meg nordover til sønnen og foreldrene, eller jeg kom for noen dager siden. Disse dagene er blant annet brukt til litt vasking, avslapping, øldrikking, skravling, oppsett av plastjuletre og baking av kakemenn for første gang – de ble kjempegode! Jeg har også kjøpt meg julegave fra mamma og pappa. Siden jeg har minimal inntekt for tiden ønsket jeg meg garn til en kofte jeg hadde lyst til å strikke til meg selv og det fikk jeg 🙂 Tror den blir superfin, men gruer meg litt til å klippe i den for sånt har jeg aldri gjort før… Har troen på at det skal gå bra da! Dere skal selvfølgelig få se resultatet når den en gang blir ferdig. Håper dere har fine dager og ikke stresser for mye<3

IMGP6465

6 tanker om “Julen er her

  1. Lykke til med koftestrikking og ha en aldeles strålende jul. Håper du får en fin tid sammen med familien 🙂

  2. Jeg tenkte å prøve meg på kakemenn neste år.. Bakte pepperkaker for første gang i år, hehe. Kan jo ikke ta helt av heller.
    Lykke til med koftestrikking 🙂 Gleder meg til å se bilder!
    God jul 🙂

  3. Blir spennende å se ja =) Høres ut som du har gjort masse hjemme før selve jula da

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s