Words

Craft, photography, me

Mandag

2 kommentarer

Første mandag i år startet med lite søvn og hodepine… Det har visst blitt tidenes klagedag – stakkars kjæresten! Hehe. Kjenner meg generelt ikke helt i toppform, så i morgen blir jeg hjemme og jobber med jobbsøking. Greit at vi kan gjøre det uten å få fravær på karrierekurset. Jeg blir sjelden syk – bank i bordet – så regner med det går over denne gangen også. Må bare klage litt når jeg først har muligheten 😉

Håper dere har fine mandager<3

IMGP3212.jpg

-En liten påminnelse-

2 tanker om “Mandag

  1. Jeg var på jobb i Sandefjord, da er det alltid 10 timer på jobb :/ Og så hadde jeg lovet noen venninner å være med på trening etterpå. Så det ble litt klaging og sutring her også, hehe.
    God bedring da 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s