Words

Craft, photography, me

Talking about Orange

4 kommentarer

Når jeg først er inne på oransje ting må jeg bare nevne at jeg har kjøpt meg ny pc. På den gamle holdt skjermen på å dele seg fordi noe var knekt i hengselen, så det var veldig plagsomt å lukke den opp og igjen. Den var også over 4 år gammel og begynt å bli litt treg, så det var nok på tide med en ny. Med datapappa, databror og datakjæreste er det ikke barebare å kjøpe seg pc. Den må jo ha både det ene og det andre, så den ble noe dyrere enn jeg hadde ønsket. Regner med den er bra og varer lenge da. Så kommer det viktigste – den er oransje! Råkul er den!

Til slutt vil jeg tipse om at appelsinene begynner å bli gode. Jeg kjøpte en pose blod røde appelsiner i helga og de er ihvertfall kjempegode!

4 tanker om “Talking about Orange

  1. Grattis med ny pc 🙂 Jeg holder meg til mac, hehe. Men det må man aldri si til pcfolk 🙂

  2. Jeg skal kjøpe appelsiner i dag da =D Selv om de kan pc, så er det forskjell på hva folk trenger. Du bruker den vel ikke til avanserte og tunge programmer?

    • Nei, ingen tunge programmer på min pc. Vil ha en rask pc som ikke blir full og treg med en gang 🙂 Kjæresten vet jo hva jeg bruker den til, så jeg valgte å høre på ham.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s