Words

Craft, photography, me

Paljettskjørt

4 kommentarer

Jeg har kjøpt meg et langt paljettskjørt og i kveld får jeg endelig brukt det! Bludozer – bandet som kjæresten og broren min spiller i – skal ha konsert sammen med et band som heter Matanzick på Rock Heaven i kveld. Det er en høvelig ny plass, så jeg har aldri vært der før. Satser på en bra konsert, god stemning og fine folk.

Mont_Palj1 Mont_Palj2

-Håper dere har fine lørdager-

4 tanker om “Paljettskjørt

  1. Så kul og fiiin! Elsker det skjørtet! 😉 Håper du og bandgutta har en bra kveld!
    Klem, Line

  2. Hello håååt!! Hvor er det i fra?=)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s