Words

Craft, photography, me

Trening 4

Legg igjen en kommentar

Litt rot og forflytninger denne uka. Man vet aldri helt hvordan ukene blir så derfor har jeg ikke nøye planer for når jeg skal trene, bare et mål om hvilke økter jeg skal få unna. Det er ikke alltid det lykkes heller, men det er nå ikke verdens undergang.

Uke 4

Onsdag: Intervaller 4×4 og lett cardio, 50min 30s, 7,1km

Fredag: Intervaller 4×4 og lett cardio, 50min 30s, 7,1km

Søndag: Gåtur ute, 49min 30s, 4,6km

Tanker om uka:

Fikk plutselig ledig tid på dagtid så da ble intervallene forskjøvet siden jeg liker beder å trene på dagen enn om kvelden.

Etter gårsdagens konsert var ikke mølla/jogging så veldig fristende. Da dro jeg heller med kjæresten ut en tur for å få litt frisk luft. Den lufta var også iskald, så vi angret oss litt begge to, men det var nå litt godt også.

IMGP6592 Endene syntes visst også det var litt kaldt i dag.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s