Words

Craft, photography, me

Himmelsk nytt

4 kommentarer

Måtte ta opp telefonen for å forevige himmelen da jeg gikk fra jobb i dag. Se så fint!

CAM00432 Å ja, jeg har forresten fått meg jobb. Begynte i går så jeg er fortsatt under opplæring, men det virker både spennende og interessant. Gleder meg til å komme skikkelig i gang. Endelig får jeg bruke utdannelsen min og endelig har jeg en jobb som gir litt mer enn minstelønn. Har jobbet så mange år i butikk at jeg setter virkelig pris på de ekstra kronene. Så er det ikke minst godt å ha en jobb å gå til og slippe jobbsøkingen som jeg var uendelig lei av.

-Livet er ekstra lyst for tiden-

4 tanker om “Himmelsk nytt

 1. Er så mange fine starter på dagen nå for tida! Må jo bare bli glad når man ser sånt! =D Gratuleeeeeeeeeerer!! Håper jeg følger etter snart =D Fortell, fortell! Er det lenge siden du var på intervju? sv – Renate: De magre med smak er en del bedre synes jeg. Og så trenger man ikke å ta for mye for å bli mett når man blander inn så mye godt.

  • Tusen takk 🙂 Hele prosessen fra jeg søkte til jeg fikk jobben tok 13 dager inkludert helg, så det gikk veldig fort! Klart du får deg jobb – bar å søke og stå på 🙂
   Det er ikke smaken på cc som plager meg, men konsistensen…

 2. Nydelig himmel 🙂
  Så spennende med ny jobb! Og grattis en gang til 🙂
  Er litt kjekkere å jobbe med noe som er relevant ja!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s