Words

Craft, photography, me

Trening 5

4 kommentarer

Har kjøpt meg ny treningstights, en sånn Lydia fra Röhnisch med høyt liv som skjuler muffin-toppen. Dette gjorde at jeg gledet meg til å trene i dag etter at jeg hadde vært på kafé med fine venninna. Da jeg kom hjem skulle jeg bare gjøre noe før jeg trente og greide da å kutte meg i fingeren slik at blodet fosset… Jeg syntes så synd i meg selv at i stede for trening ble det lunsj og brettspill med kjæresten.

Uke 5

Tirsdag: Intervaller 4×4 og lett cardio, 50min 49s, 7,2km

Torsdag: Intervaller 4×4 og lett cardio, 49min 55s, 7,2km

Søndag: Jogg, 1t 5 min 35s, 10km

Tanker om uka:

Som dere ser ble det trening i dag selv om det tok litt tid før jeg hadde motet meg opp –  med hjelp av fine venninna og kjæresten.

Har funnet ut at jeg gjør det best når jeg trener på kvelden. Det er ihvertfall da jeg løper fortest. Så det at jeg liker å trene på dagtid er nok bare for at da er jeg tidlig ferdig og har kvelden fri.

Mont_Lydia Ingen muffin-top, men magen er visst ikke til å skjule! Haha.

4 tanker om “Trening 5

  1. Spreking 🙂 Mitt mål er 1-2 ganger i uken, hehe. En litt lettere time (Zumba feks) og så en tyngre (tabatta eller kettle bells eller noe sånt). Om morgenen hadde jeg ihvertfall klart å komme meg på trening :/

  2. Jeg var å prøvde på der på coop jeg også, digge! Bare så dyre.. Nå må vi få høre mer om ny jobben snart da=)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s