Words

Craft, photography, me

Change of plans

2 kommentarer

I kveld kastet jeg selvdisiplinen ut vinduet og byttet ut løpingen med strikking. Det pleier å gå greit å komme seg på trening, men i dag føltes det så tomt ut at jeg bestemte meg for å heller sitte under pleddet i sofaen. Hadde selvfølgelig vært godt med litt sjokolade når jeg først dropper ut, men det ville kanskje lagt seg litt for tungt på samvittigheten min 😉  Håper dere har fine kvelder og husker på å slappe av innimellom!

IMGP6632

2 tanker om “Change of plans

 1. Har ikke hatt tid til å kikke innom i den siste evigheten, men godt å se at det fortsatt er liv i deg.
  Er vel lov å skeie ut fra treningen av og til, er det ikke?
  Hva er det for spennende strikkeprosjekt du har på gang nå?

  • Koselig å høre fra deg igjen 🙂
   Jeg tror det er lov å skeie ut litt ja 😉
   Holder på med jakken jeg begynte på i jula. Er spent på når jeg blir ferdig..!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s