Words

Craft, photography, me

Trening 8

2 kommentarer

Hahahahaha…

Jeg har skeiet helt ut – trener ikke og spiser bare usunn mat! Neida, så galt er det ikke, men det har ikke blitt noen trening denne uken og jeg tenkte å ha fri den kommende uken også. Det har vært godt med litt fri og siden sønnen er her på vinterferie vil jeg heller prioritere tid med ham enn på trening, især siden det kjennes ut som kroppen min vil det.

Jeg var på Værnes og hentet sønnen i går. Kjæresten var borte hele dagen og kvelden, så jeg og sønnen koste oss med god mat, godis og film – kvalitetstid ❤ I dag har vi vært i Pirbadet alle tre med burger og milkshake på Pair A Dice etterpå. En finfin søndag!

2 tanker om “Trening 8

  1. Nyt livet og kos dere! Viktigst av alt er å lytte til kroppen. Pirbadet er trening i seg selv sikkert =)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s