Words

Craft, photography, me

Trening 12

2 kommentarer

Da var det søndag igjen gitt! Tok noen bilder av mine nye treningstigths i dag, men været var så fint at det ble ikke noen fine bilder (foruten et tullebilde). Sola kom midt i linsa altså siden vi ikke gadd å rydde verandaen vår er så liten.

Torsdag: Styrke armer og rumpe/lår, geriljaintervaller.

Søndag: Styrke armer og rumpe/lår.

Tanker om uka:

Har trent all styrken på en gang denne uken og det funker fint. Skal prøve å fortsette med dette og få inn trening på tirsdag også. Mulig det blir løping i stede for styrke på søndag, men det tar jeg litt som det kommer. Jeg er ihvertfall superglad for å få inn styrkeøvelser og håper jeg greier å holde på dem.

Været har vært så som så denne uken, så jeg har syndet og busset til jobb. Det ser bedre  ut nå så da blir tilbake til å gå på jobb – fornøyd med det i grunnen!

-Tullebilde-

IMGP6756

2 tanker om “Trening 12

  1. Åååh du har kjøpt den fine jeg har lyst på, men den er så dyrt at jeg aldri klarer å bestemme meg. Får dårlig samvittighet hver gang jeg prøver den og får lyst på den 😛

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s