Words

Craft, photography, me

Trening 17

4 kommentarer

Snakk om solskinnsuke! Nydelig vær og  kort arbeidsuke kaller jeg finfint 🙂

Tirsdag: Styrke.

Torsdag: Intervaller, lett cardio.

Tanker om uka:

Grunnet været ble intervallene og cardioen utført ute. Intervallene tok jeg på Nidarøbanen (tror den heter det) for da har jeg mer kontroll ved å telle hvor mange meter hvert intervall er og slipper å se på klokken hele tiden.

I dag ble både treningen og kaffedaten med fine venninna litt annerledes. Vi tok heller turen til Rønningen hvor de hadde både saft og svele (jeg greier ikke gå forbi svele uten å kjøpe). Jeg har aldri vært der før, men  har lyst å utforske Trondheimsmarka mer og dette var en god begynnelse!

4 tanker om “Trening 17

  1. Flink du er til å trene 🙂
    Men du… Har du noe treningsmusikk å anbefale? Jeg tenkte jeg skulle begynne å løpe litt, men da må jeg ha noe på ørene (så jeg ikke hører pusten min ;-))

  2. Gode tider =) Hvor helse og kos går hånd i hånd, og det må man jo bare like

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s