Words

Craft, photography, me

50 Shades of Grey

4 kommentarer

Da har jeg også lest trilogien som det virker som alle andre har lest før meg. Jeg var jo litt nysgjerrig på disse bøkene og måtte finne ut om de var så bra som «alle» sa. Bøkene jeg snakker om er altså Fifty Shades of Grey, -Darker og -Freed av E L James. Jeg leste dem på engelsk på kjærestens Kindle.

Jeg ble fasinert av historien og sexen til å begynne med, så bok en gikk ganske greit. Ut i bok to kjente jeg at jeg ble mer og mer irritert på denne Mr. Grey og hans trang til å bestemme over den stakkars dama. Det var vel en del av fetisjen hans kanskje, men for min del ble det litt mye. Ikke for at jeg er prippen, men fordi jeg ikke hadde taklet å ha en mann som fulgte med på alt jeg gjorde og skulle bestemme over meg.

Jeg synes ikke dette er noe mesterverk altså, men ok om du har lyst å lese om litt heftig sex og ikke bryr deg så mye om storyen.

4 tanker om “50 Shades of Grey

  1. Hehe så forskjellig oppfatnig. Sexen var ikke det største for meg, selv om han åpnet opp en ny verden for henne med den. Men det gjorde jo hun for han også. Jeg likte at vi hele tiden fikk vite ting fra fortiden hans som forklarte hvorfor han tenkte og var som han var. Kjente kjærligheten jeg =)

  2. Har hørt mye om den boken, og stort sett så er det aldri noen som fult ut anbefaler den. Enten det er pga det ene eller det andre.
    Tror faktisk ikke jeg orker å begynne på den, men har vært inne på tanken 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s