Words

Craft, photography, me

Norsk Litteraturhistorie fritt etter hukommelsen

Legg igjen en kommentar

Det er Knut Nærum som har skrevet Norsk litteraturhistorie fritt etter hukommelsen.  Jeg er jo stor fan av Nærum, men har dessverre funnet ut at ikke alle bøkene hans er like bra som ham selv.

Denne boken er norsk litteraturhistorie skrevet på en morsom og finurlig måte. I grunnen en bok for meg siden jeg er glad i norske forfattere, men jeg tror jeg har lest den på feil tidspunkt. Jeg hadde bare lyst til å bli ferdig med boka for å lese en roman med en historie jeg kunne drømme meg bort i. Men jeg likte boken – sånn egentlig!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s