Words

Craft, photography, me

Hva bør vi gjøre i London?

4 kommentarer

Mitt forrige innlegg handlet om en bursdagsgave og det skal dette også, men denne gangen er det gaven sønnen fikk fra kjæresten og meg. Siden han har alt, som han selv sier, fant jeg ut at en reise måtte være en fin gave. Jeg visste at han hadde veldig lyst til å dra til London for å få snakke engelsk, så da ble det det. Nå er det ikke lenge igjen før vi reiser og jeg gleder meg veldig, både til å oppleve London og å se sønnen oppleve byen.

Når jeg skriver dette innlegget er jeg selvfølgelig ute etter tips! Er det noe vi må se eller gjøre? Er det noen butikker jeg/vi må innom? Er det en plass vi bare må spise? Legg gjerne igjen tips til både det ene og det andre 🙂

IMGP0342 (1024x544)

Jeg tror det blir en ekstra bra tur når denne karen skal være med ❤

4 tanker om “Hva bør vi gjøre i London?

 1. Princess garden of mayfair! Der må deer spise Dim Sum til lunsj en dag 🙂 Det er kinesisk «tapas» hvis du ikke visste det. Er seriøst sykt godt, og den de har der er den beste jeg har smakt noen gang. Det var en av de første gangene vi spiste det, så vi visste ikke helt hva og hvor mye, men kelneren satt sammen et fantastisk måltid til oss 🙂
  Fin gave da 🙂 Og gratulerer med dagen til gutten din!

 2. Vi er i London nå! 🙂 Mannen min kommer herfra.

  Hva er sønnen din interessert i da? Denne gangen var vi på Natural History Museum og Science Museum. Ambefaler på det vameste Natural History Museum! De ligger forøvrig rett ved siden av hverandre og det er gratis inngang til begge to.

  Ellers ambefaler jeg et Riverboat Cruise. En kjempe fin opplevelse!

  En tur inn i The Tower er ikke å forakte! 😉

  Du får kjøpt noe som heter The London Pass på nettet… Sjekk det ut! 😉

  God tur!!!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s