Words

Craft, photography, me

First of July

4 kommentarer

Flere av bloggene jeg leser har begynt med noe sånn som «tenk at det er 1. juli allerede» i dag, men det var jo det jeg hadde tenkt å begynne innlegget mitt med! Tiden raser jo avsted! Jeg har hatt jobb på fulltid i over 5 måneder nå og ferieuka gikk jo alt for fort.

Nå er det finvær i trønderbyen, som gjør at tiden går enda fortere, men jeg håper det holder seg en stund til. Ihvertfall i morgen for da hadde jeg tenkt å ta med sønnen på torget å se på VG-lista. Ikke helt min type musikk, men jeg tror det kan bli gøy likevel og at sønnen vil kose seg – det er jo det viktigste. Han drar nordover igjen på lørdag så da er det bare å utnytte tiden han er her.

DSCN0252

4 tanker om “First of July

  1. Én ferieuke er jo som ett sekund! Håper du har kost deg MASSE!

  2. ÅÅÅÅÅ så fine dere er!!!!!! Smelt!
    Men ja, tida, altså… Tenkte på det i går, at jeg starta jo nettopp på VGS – og nå er jeg ferdig. Alle har sagt samme regla, men ikke før i går tenkte jeg på følelsen jeg husker jeg hadde for tre år siden…. Wææ

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s