Words

Craft, photography, me

Sara

2 kommentarer

Da er jeg ferdig med boken Sara av Toril Brekke. Den handler om Sara(!) som er datteren til fogden og vokste opp i et rikt men strengt hjem på 1800-tallet.

Vi følger Sara gjennom flere faser i livet og får føle på hvordan det er å leve i forskjellige samfunnslag og forskjellen mellom rik, mellomklasse og fattig. Mot slutten fortelles boken fra datterens perspektiv og vi får høre hvordan det er å være barn, ungdom og ung voksen på denne tiden.

Jeg likte boken veldig godt, men dalte litt da datteren ble hovedpersonen. Jeg hadde vel sett for meg noe helt annet, så det har nok med forventning og hvordan andre bøker jeg har lest har utviklet seg. Den tok seg opp etter hvert og alt i alt likte jeg boken og anbefaler den gjerne.

2 tanker om “Sara

  1. Høres ut som en kjekk bok da 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s