Words

Craft, photography, me

Harry Hole

2 kommentarer

Jeg skulle egentlig ikke lese noen av dem, men så hadde mamma en og jeg trengte lesestoff i ferien. Det var jo en ok bok, men jeg burde kanskje lest de tidligere bøkene siden det blir referert til dem ved flere anledninger. Jeg gidder ikke lese alle bøkene, men jeg kan jo lese de mamma har når jeg er på ferie der og eventuelt låne de med hjem om jeg ikke blir ferdig. Det er jo ganske bra bøker da, men jeg har så mange forfattere jeg samler på at jeg skal ihvertfall ikke kjøpe dem. Jeg har lest en her og en der av de nyere bøkene og mamma mener tydeligvis at jeg burde eie minst en av bøkene og gir meg Sønnen i bursdagsgave. Ok, om det er sånn det skal være, så må jeg vel samle på disse bøkene også! Bokhandelen har 2 for 99,- på Jo Nesbø – Harry Hole pocketbøker og to blir med meg hjem. Jeg fikk også et midtbygavekort i bursdagsgave og bestemmer meg etter en måned for å bruke det på bøker. Bokhandelen har fortsatt 2 for 99,- på Jo Nesbø – Harry Hole pocketbøker og sju av dem blir med meg hjem. Så nå sitter jeg her med ti bøker jeg egentlig ikke skulle lese og ergrer meg litt over at jeg mangler en, men den er vel i samlingen om ikke så lenge. Jeg har ihvertfall lesestoff for noen timer…

DSCN0355

Ikke spør meg hvorfor jeg ikke skulle lese dem – det er bare ett av mine rare innfall!

2 tanker om “Harry Hole

  1. De er min plan å lese også 🙂 hamstret faktisk alle de pocketene selv ifjor sommer :-p men så hadde vi kakerlakkene fra før, så nå har vi to… Må sies at jeg bare har fått lest den første også da, he he. Burde jo fått lest mye nå, men det er så varmt at jeg klarer ikke konsentrere meg

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s