Words

Craft, photography, me

Trening 31

6 kommentarer

En uke til er over og da er det bare to igjen til jeg skal ha litt etterlengtet ferie! YaY!

Mandag: Oppvarming 1km, bakkeintervaller.

Torsdag: Variable intervaller 6,7km.

Søndag: Trappegåing i Granåsen 6 ganger opp, gåtur 6,3km.

Tanker om uka:

Prøvde meg på variable/ujevne eller hva jeg nå skal kalle intervallene. Det gikk ihvertfall ut på at jeg varmet opp for så å spurte så langt jeg greide, gå til pulsen var høvelig normal, spurte igjen og så videre til jeg hadde spurtet 6 ganger, så gikk jeg hjem. Jeg tror dette kan være like bra intervaller som de som går på tid eller lengde. Det eneste problemet mitt er at å spurte på asfalt ble litt hardt for føttene, men om jeg roer ned farta og heller tar litt lengre intervaller blir det nok bra.

Ellers har jeg vært plaget med kvalme og vondt i magen et par dager, så da lå jeg på sofaen og syntes synd på meg selv i stede for en planlagt trening på onsdag. Håper denne uken blir bedre.

Jeg har også blitt plaget med sånne små hår som skal ned i fjeset mitt når jeg trener. Like før jeg må gå til innkjøp av hårspray!

DSCN0397

6 tanker om “Trening 31

  1. Uff.. håper du blir bedre snart fra magevondten 🙂

  2. Synes du er skikkelig flink! De trappene i Granåsen har jeg også planer om å hilse på snart!

  3. Hahah søtt bilde! Bruk klemmer du =) Håper du er i bedre form nå. Må bare finne den intervallen som passer en best. Er mye å velge i. Jeg tror jeg må starte rolig, fordi jeg liker virkelig ikke å løpe.. Bare etter en ball og uten å tenke på at jeg egenlig gjør det!

    • Jeg syntes løping var noe dritt helt til jeg la fra meg tanken om at jeg ikke kunne og bare gjorde det! Men det er jo alltid bra å starte rolig og ikke overdrive.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s