Words

Craft, photography, me

Hairtalk

6 kommentarer

I det siste har håret mitt plutselig blitt helt håpløst og det virket som alle tuppene delte seg over natta. Det skjer vel ikke så fort, men det føltes sånn. Litt inspirert av ei jeg traff da jeg var i Oslo før helgen begynte jeg å tenke på bob – og bob ble det. Ganske impulsivt altså, men jeg angrer ikke og er storfornøyd!

DSCN0648

DSCN0651

DSCN0652

6 tanker om “Hairtalk

  1. Fin sveis 🙂
    Greit å fornye seg litt av og til.

  2. Bob er morsomt, enkelt og lekent =) Du kledde det. Så fint headeren din var nå! =D

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s