Words

Craft, photography, me

New surroundings

2 kommentarer

Vi hadde planer om å finne oss ny plass å bo i vår, men så skjer ting og planene ble utsatt. Jeg fikk da en stor trang til å endre litt her vi bor siden nye møbler var noe av det jeg gledet meg til når vi skulle flytte. Møblene som sto her var alt ting som kjæresten, og muligens foreldrene hans, hadde valgt ut og som sto her da jeg flyttet inn. Jeg ville ha noe annet og har fått inn en grå 3-seter og gitt bort den store, blå hjørnesovesofaen. I kveld skal vi på Ikea å kjøpe stol. Vi var å så på den på lørdag, men da hadde de den ikke inne så jeg håper de har den i dag – han vi snakket med sa de skulle få den inn i dag ihvertfall.

IKEA Lenestoler

Bildet har jeg rappet fra Ikea.

Dette er stolen bare at jeg skal ha en som er lilla og med en liten fotskammel. Min helt egne strikkestol ❤ Blir så bra! Skal prøve å få tatt bilder når vi har fått ting på plass og det er lyst her.

2 tanker om “New surroundings

  1. ååh du må ta bilde av kroken din! Mmm lilla 😉 Greit å få inn noen friske innpulser. Vi skulle ha fått oss en sovesofa, men sparer de pengene til vi flytter en gang i fremtiden og holder ut så lenge =)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s