Words

Craft, photography, me

Trening 43

4 kommentarer

Denne uke var jeg på min første PT-time på tirsdag. Vi testet maxvekten min i knebøy, benkpress og markløft, så gjorde jeg en øvelse med kettlebells – dritgøy! Dette resulterte i at jeg var støl i 3 dager og helga har gått bort i fest, så ikke mer trening denne uka. Nå skal jeg starte treninga skikkelig med 2 PT-timer neste uke, så da synes jeg det var greit med ei rolig uke først 🙂

20141019_131827

4 tanker om “Trening 43

  1. Hvor er det du har begynt å trene? =) Hehe merkes når man begynner med noe nytt ja! Jiiiiiha, lykke til

  2. Så spennende med PT-timer.. har hatt lyst til det jeg og, men trening har ikke akkurat blitt prioritert i år :/ Har meldt meg inn på treningsstudio nå da!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s