Words

Craft, photography, me

The Man!

5 kommentarer

Så, hva tror dere om denne Mannen? Eller Seigmannen, som visstnok er det nye navnet. Jeg er fascinert. Tenk at et helt land sitter å ser på skjermene sine og lurer på når fjellet skal rase. Har det beveget seg mye i dag? Hvorfor sprenger de det ikke, så er det unnagjort? Jeg skal ærlig innrømme at jeg er pådriver på jobb og spør folk om de har hørt nytt om mannen. Man vet da å bygge opp stemningen!

Jeg føler at folk var blitt litt glade i denne Mannen. Men jeg håper det er flere enn meg som ser det snodige i at et helt folk venter og håper på at en naturkatastrofe, som vil ødelegge hjemmene til mange familier og mer, skal skje.

Jeg velger å avslutte med en finværsbilde av Trondheimsfjorden.

20141019_140250

 Og ja, jeg vet at fjellet kommer til å rase og at det i grunnen er greit at det skjer når vi er forberedt på det, men likevel…

5 tanker om “The Man!

  1. Hehe draaama 😛 Jeg har bare sett linker og statuser når jeg har vært på jobb, og så har jeg glemt helt å gå inn å se når jeg har kommet hjem. jaja

  2. SKjedde det egentlig noe der? hehe. Eller ble det bare stående og aldri raste ut?

  3. Åååå, det er et fjell! Skjønner! Har ikke fått det med meg, jeg! Veldig fint bilde!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s