Words

Craft, photography, me

My side of town

4 kommentarer

Jeg tror jeg har flyttet til den glatteste plassen i hele Trondheim! Det er glasur på fortauet, som selvfølgelig er skeivt slik at du begynner å skli om du er uheldig å stoppe opp. De siste dagene har jeg heldigvis sett antydning til at noen har strødd litt, så jeg håper det blir bedre. Eller så må jeg kjøpe meg brodder – grøss og gru! Haha.

Om man nå ser bort fra det med glatt føre og det at kjøleskapet plutselig ble fryser så trives jeg veldig godt i min lille hule. Det er litt rotete her enda, men ingen krise. Skulle gjerne vist dere bilder, men det får vente til jeg er hjemme når det er lyst en dag og jeg gidder å rydde. Dere kan få se bilde utenfra da!

DSCN0690

Jeg liker fargen på døra ❤

4 tanker om “My side of town

  1. Koselig! Er skummelt noen steder ja, det skumleste er nesten at det bare er is noe få steder. Blir ekstra overraska og går nesten på snørra :p

  2. Skikkelig glatt her og :/ Var å vei ned til helsestasjonen med barnevogn, og kunne seriøst stå ned den ene bakken, hehe. Heldigvis ikke falt enda!
    Gleder meg til å se bilder av hvor du bor 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s