Words

Craft, photography, me

Godt Nyttår!

4 kommentarer

Første dag av 2015. Jeg har en god følelse – dette blir et bra år!

Det ble en rolig feiring i går med god mat etterfulgt av brettspill og godis før vi dro for å se på fyrverkeriet. Fine venninna anbefalte meg å dra på Elgseterbrua for å få med både det kommunale fyrverkeriet på Festningen og alt som ble skutt opp på Byåsen. Det var mye folk på brua, men koselig og fint. En rolig kveld med lite alkohol, som resulterte i at dagen i dag ble god.

Jeg hadde nemlig planlagt å startet året med en treningsøkt! Det var ikke så mange som hadde funnet veien til Hit the Gym, men stemningen var god og jeg var glad for at jeg kom meg avgårde. Har tenkt å holde motet oppe og virkelig satse på trening i år – gleder meg 🙂

DSCN0741

Ingenting slår følelsen etter trening!

4 tanker om “Godt Nyttår!

 1. Herlig da =) Hva er vel bedre enn en god start på året? Hørt mye bra om fyrverkeriet som ble sendt opp der. Godt nyttår!!

 2. Godt nyttår 🙂

  Ble ganske rolig her også, vi var i seng ti over 12, hehe. Men så var vi bare borte hos naboen, så hadde ikke lange veien hjem. Og siden de bor vegg i vegg, så lot vi bare babyen ligge i sengen sin og tok med oss en babycall.
  Det var sikkert finere fyrverkeri på Byåsen enn i borettslaget her, hehe

  • Takk det samme!
   Fyrverkeriet på Festningen var vel fines, men mye fint privat også:-) Jeg gikk rett hjem når det var ferdig, så det ble ikke så seint på meg heller.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s