Words

Craft, photography, me

Hjem til Jul

Legg igjen en kommentar

Kanskje litt rar overskrift nå rett etter jul, men forklaringen er at jeg er endelig ferdig med en bok igjen. Jeg fikk Hjem til Jul av Levi Henriksen i julegave for litt over 1 år siden. Jeg fikk ikke lest den med en gang og begynte på den i sommer. Det gikk ikke… Man kan ikke lese en bok som heter Hjem til Jul på sommeren! Derfor ble den liggende til desember, når vinteren var her og julen nærmet seg.

Boken er inndelt i mange små noveller, som hver for seg er frittstående, men alle har temaet jul. De fleste historiene er litt triste og såre, men fine på sin måte. Jeg skulle ønske det var puttet inn noen skikkelig gladhistorier innimellom, men det ville kanskje blitt feil for helheten. Det er uansett en fin bok som forteller oss at folk lever forskjellige liv og ikke alle har det like godt selv om det tilsynelatende ser bra ut på overflaten.

Bildet er linket.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s