Words

Craft, photography, me

Dagens middag II

6 kommentarer

Jeg spiser masse kylling og synes det er godt og lett å variere. Siden det har vært så mye snakk om at kylling er farlig er visst flere som har sluttet å spise det. Jeg tror nå at så lenge man steker den skikkelig og ikke bruker samme kniv og skjærefjøl på annet så går det bra.

I dag vil jeg tipse om nok en rask og enkel rett. Det som er vanskeligst her er vel å skrelle mangoen! Jeg har brukt 2 kyllingfileter, 1 mango og passe med ris. Skjær kyllingen i biter og stek den. Ha i oppskåret mango og stek videre til du synes det ser bra ut. Bruk gjerne godt moden mango så den er litt bløt og blir som en søt saus. Server med kokt ris eller grønnsaker om du ønsker.

DSCN0769

Min ble litt godt stekt og mangoen var ikke bløt nok, men det ble ikke så verst likevel.

6 tanker om “Dagens middag II

  1. Det så kjempe godt ut 🙂

  2. Nam! Elsker alt med kylling 😉

  3. Det så godt ut, kanskje jeg må prøve det ut en dag 😉 Vi har ikke spist kylling på noen måneder fordi samboeren gikk lei av det etter en periode med MASSE kylling… Men, på søndag skal vi prøve på igjen, så jeg håper han får sansen for det igjen 🙂 Kylling er jo så godt, og som du sier, det er mange valgmuligheter 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s