Words

Craft, photography, me

Helgekos

4 kommentarer

Jeg hadde både planer og ideer om hva jeg skulle gjøre i helga, men når alt kom til alt ble det ikke som tenkt. Noe ble avlyst av andre og noe ble avlyst av meg. Store deler av helga ble brukt til å se ferdig sesong 2 av House of Cards (fantastisk serie) og fortsette å se Dr. Who mens strikkepinnene gikk. Sinnasaujakken begynner med andre ord å ta form, men det er et stykke igjen enda.

Lørdagskvelden derimot ble som vi planla et par dager før. Ost og kjeks med film på skjermen hos fine venninna. Det er jo så koselig og virkelig noe vi bør gjøre oftere! Når vi i tillegg til god mat valgte en bra film var kvelden så bra som den kunne bli.

DSCN0796

Lettvindt kos

4 tanker om “Helgekos

  1. Det er kjekt å ha ei helg med masse moro å se frem til, men når helga kommer kan det også virke stressende og man vil heller ta det med ro. sv – Tenke å prøve Impulse, men får vente litt med prøvetime til jeg er kvitt forkjølelsen

  2. Så koselig 🙂 Det så godt ut!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s