Words

Craft, photography, me

Inferno

6 kommentarer

Min siste bokopplevelse er en bok jeg kjøpte på flyplassen da jeg skulle hjem fra juleferie – var litt redd for at jeg hadde for lite lesestoff. Det var en bok jeg hadde ønsket meg lenge: Inferno av Dan Brown.

Jeg er stor Dan Brown fan, men ser allikevel at han bruker billige triks, lettvinte løsninger og at han kanskje ikke er verdens beste forfatter. Bøkene fenger likevel og det gjorde Inferno også. Som vanlig er det innbakt mye historie i fortellingen og detaljerte forklaringer på hvordan området personene befinner seg i er. Dette gjør at jeg alltid får lyst til å reise dit! Hehe.

Boken er spennende og har store overraskelser blandet med klisjeer og forutsigbarhet. Anbefales om du ikke er for kresen og liker lettlest krim.

Bildet er linket

6 tanker om “Inferno

  1. Kunne passet meg som ikke har leste så mye av den slags. Skal du lese noe i påska?

  2. Jeg tror jeg har lest alle bøkene av DAn Brown untatt den, hehe. Jeg leser jo stort sett bare på ferier, og det har jeg ikke vært på siden før jeg ble gravid. Men få se nå til sommeren om jeg får lest noe på ferie med lille da :p

    • Da høres det ut som du burde få med deg denne også! Jeg leser alltid litt på senga, men det kan jo være en utfordring med en liten i hus 🙂

  3. Jeg er kjempefan av Dan Brown. Engler og demoner er faktisk favorittboken min, men Inferno ble litt skuffende for min del 😦
    Siden du liker krim, har du lest bøkene til Jan Mehlum? De anbefales!! 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s