Words

Craft, photography, me

Trening uke 17, 2015

3 kommentarer

Mandag: Intervaller 4×4.

Onsdag: Lett styrke uten ekstra vekter.

Tanker om uka:

Ja, noe sen oppdatering igjen og en heller kort en… Allergien tok meg på senga – tett i nesa og hodet generelt. Dette førte til at jeg tok treningsfri og har vært generelt slapp. Nå har jeg fått nesespray som hjelper, men denne uka vil også bli litt laber på treningsfronten av forskjellige grunner.

Jeg kommer sterkere tilbake!

20150420_144220

3 tanker om “Trening uke 17, 2015

  1. Så kjedelig når allergi ødelegger all moroa!! Tar du sprøyte eller? den har hjulpet meg masse de siste åra iallefall, merka lite av allergi så langt. Kul nesepiercing du har nå. Er det to hull?

  2. Du kan jo be om å få den nå og da. Jeg tar som regel en når jeg kjenner at det begynner å komme pollen ute. Så tar jeg en etter en mnd tid når jeg kjenner at virkningen dabber av. I år har jeg bare tatt en i februar og ikke merka noe siden. Superflott! Får resept med fastlegen, henter ut sprøytemiddelet og får den stukket på labben. Kjapt!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s