Words

Craft, photography, me

Dagens middag VII

5 kommentarer

Jeg jobber fortsatt med å få i meg nok fisk i løpet av uka. Det blir stort sett en middag med laks og en med torsk. Dette er ikke mye, men bedre enn ingenting. Nå spiser jeg gjerne litt makrell i tomat i tillegg og det hjelper jo på.

Jeg er blitt veldig glad i disse pakkene med fisk som er akkurat nok til en person. Om man er to er det jo bare å kjøpe to pakker! I dag ble det laks i skiver/biter. Jeg kunne sikkert kjøpt billigere fisk og skåret den opp selv, men jeg liker det enkelt.

Jeg stekte fisken fort på panna mens jeg kokte grønnsaker. Disse kommer forøvrig fra frysedisken – kjempeenkelt og godt. Ved siden av hadde jeg to havrelomper, litt for å bruke dem opp og litt fordi jeg hadde lyst til å prøve, og det funket finfint. Fikk ideen etter helga da jeg var i en 40-årsdag hvor det ble servert en slags gryte med guacamole og hjemmelagde lefser på siden – NAM!

DSCN0888

Fisk – og lomper – til folket!

5 tanker om “Dagens middag VII

  1. Naaamså digg!! Fiskefavorittene her er fiskewok, fiske wraps og fiskeburger! Lager som regel dipp, saus og sånt av Crème Fraîch, buljong og krydder

  2. Hvordan var lumpene egentlig? Er det noe nytt?

  3. Det så kjempegodt ut! Prøver også å bli flinkere til å spise fisk, minst én gang i uka (pluss makrell i tomat på knekkebrød temmelig ofte, hehe) og jeg må si det er lettere når fiskeutvalget har blitt så bra i butikkene. Lettere å variere!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s