Words

Craft, photography, me

Life is good!

Legg igjen en kommentar

Nå er jeg ferdig med alle eksamenene, flyttet alle tingene mine og blitt samboer med kjæresten min ❤ Og tillegg har jeg fri to uker før jeg begynner å jobbe 🙂 Deilig! Skal dessuten være i byen til torsdag og har hørt at dette skulle bli den varmeste uken på lenge. Gjett hvem som skal sitte på verandaen og sole seg? 😉

Livet er med andre ord veldig flott for tiden, og om ikke lenge får jeg servert pizza som kjæresten og broren hans har laget 🙂 Så mens de lager mat kan jeg sitte i sofaen og late meg med pcen på fanget og kjenne matlukten som kommer fra kjøkkenet. Det lukter godt 😀

Jeg har en ganske begivenhetsrik uke foran meg også. Først skal jeg på Kisskonsert på tirsdag, så reiser jeg hjem til sønnen og foreldrene på torsdag og det hele avsluttes med at jeg har runddag på lørdag! Gleder meg 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s