Words

Craft, photography, me

Lucky Me!

4 kommentarer

I dag jobbet jeg til klokken 18 så det var kjæresten som kom først hjem – ergo var det naturlig at han lagde middag. Jeg ba ham om å lage noe godt uten å si noe mer. Nå bør jeg vel fortelle at jeg alltid vet hva vi skal ha til middag! Om jeg er redd for å få noe jeg ikke liker eller hva det er vet jeg ikke, men det må jeg ha kontroll på. Jeg regnet med at han kjenner meg såpass nå at han har litt peiling på hva jeg liker og ikke liker og der hadde jeg rett. Jeg fikk servert kylling- og pastasalat – flinke kjæresten<3 Flere som liker det?

4 tanker om “Lucky Me!

  1. ÅÅÅÅ NAM! Det ser supergodt ut!!! Han er flink, han! Men jeg tror ikke jeg har smakt det!

  2. Det er sykt farlig gode saker ja! Men spørs om kjæresten min ville laget det sånn av seg selv:P Han liker det virkelig godt da og kan være med på å lage det altså, men kommer lissom ikke på det

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s