Words

Craft, photography, me

Rockemannen

6 kommentarer

Jeg er alene hjemme en ukes tid fremover for i dag tidlig dro kjæresten på turne. Tenk så tøft at jeg har en kjæreste som er på turne! Jeg som alltid har ønsket meg en rocker har endelig funnet drømmemannen<3 Selv om jeg synes det er litt kjipt at han skal være borte en uke, men det går jo bra.

Bandet han spiller i – BluDozer – er ett av 5 band som skal spille på 7 plasser fra Trondheim til Oslo. De startet her i Trondheim i går og dro videre til Hamar med buss i dag. Gleder meg allerede til han kommer hjem, men jeg har nå litt planer mens han er borte så jeg skal ikke sitte å vente enda hvertfall! Håper de har en knall uke og spiller på sitt beste.

 

 

6 tanker om “Rockemannen

  1. Thihi – tenk å leve ut rockedrømmen, da!!

  2. Bare å nyte det 🙂
    Håper mannen koser seg på turne. Sikkert supermoro å få reise på turne med det han liker å drive med.

  3. Sykt morsomt da! Det er virkelig stort=) Forhåpentligvis en flott uke for han

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s