Words

Craft, photography, me

Boksalg

1 kommentar

Bookstars – hvor jeg var å hørte på Linnéa Myhre for en stund siden – har dessverre gått konkurs. Synd at slike små bedrifter ikke går rundt, men det jo vanskelig å konkurrere med de store. En konkurs medfører ofte et konkurssalg og i dag var siste dagen og de ville ha ut bøkene de hadde igjen. Jeg fikk 4 innbundne bøker til 160,- kr til sammen! Så selv om det er kjipt at butikken blir borte kan man få noe godt ut av det… Her ser dere hvertfall litt av det jeg skal lese fremover.

En tanke om “Boksalg

  1. Bookstars gikk ikke konkurs pga at det ikke gikk rundt og at det var vanskelig å konkurrere med de store kjedene. Bookstars gikk konkurs fordi han som var daglig leder underslo penger, stjal og løy. Han stjal alle pengene som skulle gå til driften, faktisk.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s