Words

Craft, photography, me

Hårprodukter på nett

3 kommentarer

Tenkte jeg skulle ringe mamma i går å mobbe henne fordi det snødde der og det var varmt og godt her, men er glad for at jeg lot vær, for i dag har det snødd her også… Ikke sånn mye som har blitt liggende, men det var hvitt det som kom ned fra himmelen! Det var noe annet enn de 12 varmegradene vi hadde i går. Håper de kommer tilbake fort som fy!

Nok klaging og litt gladnyheter: I og med at jeg har litt dårlig økonomi for tiden prøver jeg å finne billigere løsninger på ting jeg trenger. Noe de fleste vel vet er at kosmetikk og slik er billigere i utlandet, så siden jeg trenger ny sjampo og balsam tenkte jeg å prøve meg på nettshopping. Jeg bruker REF som koster en del, men den varer til gjengjeld mye lengre enn det jeg kjøper i dagligvarebutikken. Fant denne nettbutikken hvor jeg fikk sjampo, balsam og hårkur til samme pris som om jeg skulle kjøpt bare sjampo og balsam i Norge (det var inkludert porto)! Lykkelige meg 🙂 Var vel litt heldig med kursen på pundet også 😉 Det er jo også et pluss at det alltid er hyggelig med pakke i posten! Hehe.

3 tanker om “Hårprodukter på nett

 1. Ja, ting er så mye billigere i utlandet- niiice:-)
  Tusen takk for blogg motivasjonsord:-)

  /Marie

  Bare hyggelig 🙂

 2. En kan handle mye billig på nett 😉 blivakker.no er også et sted med mye stæsj til håret.

  Håper bare jeg ikke får en stor toll-regning..!

 3. Jaa.. man føler seg bedre etter en kopp te selv om det ikke hjelper fysisk, ja! 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s