Words

Craft, photography, me

Nam

1 kommentar

Jeg fikk pakke i posten i dag! Post er gøy! ( Så lenge det ikke er regninger da…) For noen dager siden var jeg inne på «Taste of nature» sin side og bestilte smaksprøver på noen små, lettvindte mellommåltider de hadde. Det var helt ute av hodet mitt da jeg hentet posten, så jeg ble kjempeglad da jeg åpnet pakken og fant dette:

DSC00328Og de var kjempegode! Som den matsnoken jeg er har jeg selvfølgelig spist opp alle..! Tror jeg må kjøpe meg noen sånne om de ikke er så himla dyre.

Og, ja, jeg spiser fremdeles litt mer enn som godt er, men jeg holder fortsatt opp å røyke! Må vel innrømme at jeg har røkt to røyker, men jeg er fortstt imponert av meg selv. Det er tross alt en god stund siden den 15. mars og jeg har hatt mye lyst på røyk siden da! Jeg har også blitt litt mer bevisst på spisingen, så det er ikke riktig så mye nå som det var til å begynne med. Og en fordel med å legge på seg litt er jo at puppene blir større 😉

En tanke om “Nam

  1. Det ser godt ut så jeg har vært inne og bestilt smaksprøver jeg også 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s